Earl Grey muffins

Earl Grey muffins 6-8 st

2msk/ca 10g Earl Grey
125g smör/margarin/mjölkfritt margarin
1dl florsocker
1 ägg
1 dl potatismjöl
½tsk bakpulver


Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader om du har varmluftsugn.

Smält matfettet, lägg i teet och låt dra i ca 5 minuter. Sila bort teet, se till att pressa ut så mycket matfett som möjligt från teet annars blir det inte nog. Låt svalna något.

Blanda matfett och florsocker. Blanda sen i ägget och rör om väl.
Blanda bakpulvret och potatismjölet separat och rör sedan i det i resten av smeten. Rör tills det inte är klumpar i smeten.

Fördela smeten i formarna, dom ska vara fyllda till hälften. Grädda mitt i ugnen i 10 min. Låt svalna och strö eventuellt på lite florsocker som pynt. Ät och njut.

Ps Dricker du inte Earl grey? Då passar våra provpåsar med Earl grey perfekt, dom räcker till tre satser muffins