Om oss


Älskar du te? Det gör jag med.

Jag både säljer te och håller provsmakningar och föreläsningar vilket är jättekul för då får jag träffa er alla andra teälskare och jag får prata om det jag älskar.

Tebutikens historia

Tebutiken startade jag, Linnea år 2014 efter att ha studerat och druckit te i över 10 år. Jag startade Tealovers för att jag helt enkelt älskar te och vill sprida min kärlek för te till så många som möjligt. 

Ett tag innan jag startade min tebutik så föreläste jag för att det är kul. Det började för ungefär 10 år sen med att jag var praktikant på en liten inredningsbutik som också var café i mitten av 00 talet. Jag älskade redan då te och läste allt jag kom över och det märkte chefen som övertalade mig att börja föreläsa om det.

Då var jag en riktig nybörjare och gjorde misstag som att använda normalstora koppar och med 7 tesorter kan ni kanske gissa hur det gick. Numer har jag en föreläsning som flyter på bra både för er och mig så är du intresserad är det bara att mejla eller kontakta mig på annat sätt.

Många frågade om jag sålde teerna jag bjöd på under mina föreläsningar och det fick upp mina ögon för att andra kanske vill handla bra te på nätet eller på mina provsmakningar och föreläsningar.

Jag väljer själv ut de teer och örtteer jag säljer men jag tar gärna emot tips på teer som ni vill jag ska ta hem då alla teälskare har olika smak.

Vill du kontakta mig kan du kolla under kontakta oss.

Har du några allmänna frågor om te kan du kolla in vår FAQ eller besöka min privata teblogg.

Du kan även fråga allmänna tefrågor på mitt teforum.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan du fylla i ditt email nedanDär jag mest lärt mig om te är att jag lärt mig själv genom övning, böcker och liknande. Jag har även gått vissa kurser och då man aldrig blir fullärd i te så fortsätter jag hela tiden att utbilda mig inom te.

Här nedan kan du se de certifikat som jag hittills har när det gäller te.

Detta var en kurs som jag tentade av om grunderna om te

Här är ännu en grundkurs med lite annan inriktning som jag tentade av

En till grundkurs som jag tentat av fast då med annat tema

Den sista grundkursen som jag (för tillfället) tentat av