Om oss


Tealovers startades av mig Linnea Robertsson, 2014 efter att ha studerat och druckit te i över 10 år. Jag startade Tealovers för att jag helt enkelt älskar te och vill sprida min kärlek för te till så många som möjligt. 

Jag både säljer te och håller provsmakningar och föreläsningar vilket är jättekul för då får jag träffa er alla andra teälskare och jag får prata om det jag älskar.

Föreläst har jag gjort sen långt innan jag startade tebutik, i ungefär 10 år och det startade med att jag var praktikant på en liten inredningsbutik som också var café i mitten av 00 talet. Jag älskade redan då te och läste allt jag kom över och det märkte chefen som övertalade mig att börja föreläsa om det.

Då var jag en riktig nybörjare och gjorde misstag som att använda normalstora koppar och med 7 tesorter kan ni kanske gissa hur det gick. Numer har jag en föreläsning som flyter på bra både för er och mig så är du intresserad är det bara att mejla eller kontakta mig på annat sätt.

Jag väljer själv ut de teer och örtteer jag säljer men jag tar gärna emot tips på teer som ni vill jag ska ta hem då alla teälskare har olika smak.

Vill du kontakta mig kan du kolla under kontakta oss.

Har du några allmänna frågor om te kan du kolla in vår FAQ eller besöka min privata teblogg.

Du kan även fråga allmänna tefrågor på mitt teforum.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan du fylla i ditt email nedan